Over NZS

De Nederlandse Zeebevrachters Sociëteit, beter bekend als Dutch Shipbrokers, is in 1966 opgericht en heeft nu zo'n 200 leden door het hele land. Het dagelijks bestuur is in handen van 5 ervaren scheepvaartprofessionals. De NZS heeft 3 belangrijke doelstellingen: 

pexels tom fisk 3840441

Gemeenschap

Het bevorderen van sociaal contact tussen onze leden, onder andere door hen in de gelegenheid te stellen elkaar te ontmoeten en met elkaar te netwerken bij verschillende evenementen.

pexels mael balland 2076828

Kennis

Het vergroten van vaktechnische kennis van haar leden, onder andere door de organisatie van de Masterclass Chartering en het organiseren van evenementen, seminars en andere kennis-sessies.

pexels johnmark barit 2680058

Bescherming

Het beschermen van de goede naam van de Nederlandse Zeebevrachters. In het uitzonderlijke geval dat leden zich in de uitoefening van hun vak ernstig misdragen en er minder oorbare praktijken op na houden, bestaat er onder deze doelstelling een mogelijkheid deze leden tot de orde te roepen. Van deze statutaire bevoegdheid is gelukkig slechts in een enkel uitzonderlijk geval gebruik gemaakt gedurende het bestaan van NZS.

TEMP pexels tom fisk 3057960

Lid worden

De Nederlandse Zeebevrachters Sociëteit heeft in 2022 ruim 200 leden. Heeft u interesse om lid te worden? Lees hier meer informatie over het lidmaatschap.

TEMP pexels tom fisk 1554646

Sponsoren

De Nederlandse Zeebevrachters Sociëteit is trots op haar sponsoren. Deze bedrijven maken onze werkzaamheden mogelijk! Heeft u interesse om de NZS te sponsoren? Lees hier over de mogelijkheden.